Festival glumcaDosad nagrađeni1994. - 2004.

Sezona 1994. - 2004.

Na 1. festivalu glumca (1994.godine) nagrade za najbolju glumicu ravnopravno su dobile Neva Rošić i Nada Subotić, za najboljeg glumca Tomislav Lipljin, a nagradu "Ivo Fici" dobila je Adrijana Vicković..

Na 2. festivalu glumca (1995.godine) nagrade su dobili Neva Rošić, Vili Matula i Marko Torjanac ("Ivo Fici")

Na 3. festivalu glumca (1996.godine) nagrade su dobili Vlasta Knezović, Zvonimir Zoričić, Nina Violić ("Ivo Fici") a Božidar Orešković za najbolju monodramu.

Na 4. festivalu glumca (1997. godine) nagrade su dobili Barbara Rocco, Ljubomir Kerekeš, Rene Bitorajac ("Ivo Fici"), te Zvonimir Zoričić za najbolju monodramu.

Na 5. festivalu glumca (1998. godine) nagrade su dobili Katarina Bistrović-Darvaš, Ljubomir Kerekeš, Dražen Šivak ("Ivo Fici"), te Darko Ćurdo za najbolju monodramu.

Na 6. festivalu glumca (1999. godine) nagrade su dobili Pero Kvrgić, Doris Šarić - Kukuljica, Nataša Dangubić ("Ivo Fici"), te Vilim Matula za najbolju monodramu, te nagrada za ansambl predstavu - za skupnu glumačku igru u predstavi " ART" (Boris Buzančić, Relja Bašić i Vanja Drach) u izvedbi Teatra u gostima Zagreb.

Na 7. festivalu glumca (2000. godine) nagrade su dobili Alma Prica, Ksenija Prohaska, Željko Vukmirica i Hrvoje Zalar, te nagradu "Ivo Fici" dobila je Ivana Boban.

Na 8. festivalu glumca ( 2001. godine ) nagrade su dobili Zdenko Botić, Alen Liverić, Mladena Gavran, Dubravka Crnojević-Carić, nagradu "Ivo Fici" dobila je Srđana Šimunović te nagradu za najbolju predstvau u cjelini dobila je predstava "Otac" ( Josip Genda, Milan Štrljić, Milivoj Beader, Elvis Bošnjak ).

Na 9. festivalu glumca (2002. godine) nagrade su dobili Edita Majić, Daria Lorenci, Zoran Pokupec i Krešimir Mikić, nagradu "Ivo Fici" dobila je Dora Polić, a nagradu za najbolju predstavu u cjelini dobila je predstava Renea Medvešeka "Brat magarac".

Na 10. festivalu glumca (2003. godine) nagrade su dobili Mladena Dervenkar-Gavran, Daria Lorenci, Stojan Matavulj, Hrvoje Barišić, nagradu "Ivo Fici" dobila je Olga Pakalović, a nagradu za najbolju predstavu u cjelini dobila je predstava Angela Beolca "Muškardin" u režiji Davora Mojaša i izvedbi HNK Ivana pl. Zajca iz Rijeke.

Na 11. festivalu glumca (2004. godine) nagrade su dobili Jagoda Kralj Novak, Elizabeta Kukić, Zoran Pokupec, Rakan Rushaidat, nagradu "Ivo Fici" dobila je Antonija Stanišić, a nagradu za najbolju predstavu u cjelini dobila je predstava "KOKOŠ" Nikolaja Vladimiroviča Koljade u režiji Dražena Ferenčine i izvedbi Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu