Novosti

 • 21. rujan 2020.

  Natječaj za dodjelu potpore samostalnim umjetnicima iz Fonda solidarnosti HDDU-a za ublažavanje posljedica pandemije Covid-19 virusa

  HDDU raspisuje Natječaj za dodjelu potpore samostalnim umjetnicima iz Fonda solidarnosti HDDU-a za ublažavanje posljedica pandemije Covid-19 virusa.

  Natječaj se odnosi samo na samostalne umjetnike, članove HDDU-a, a bit će otvoren od 22. rujna do 2. listopada 2020.

  Na Natječaj se samostalni umjetnici, članovi HDDU-a prijavljuju ispunjavanjem Zahtjeva za dodjelu potpore samostalnim umjetnicima iz Fonda solidarnosti HDDU-a za ublažavanje posljedica pandemije Covid-19 virusa na ovom linku: https://forms.gle/qUhkt9TEWiCzwf8D9

  Sredstva prikupljena donacijama dijelit će se po principu ravnopravnosti na sve odobrene Zahtjeve za dodjelu potpore, a maksimalni mjesečni iznos je 3.000 kn.

  Zahtjeve za dodjelu potpore odobrava Povjerenstvo za dodjelu potpore samostalnim umjetnicima iz Fonda solidarnosti HDDU-a koje čini Izvršni odbor Ogranka samostalnih umjetnika i dva člana Upravnog odbora HDDU-a.

  Apeliramo na sve članove da se prijavljuju samo ako nemaju drugih prihoda ili ako im oni nisu dostatni.


  Ogranak samostalnih umjetnika HDDU-a

 • 04. kolovoz 2020.

  Obavijest o posljednjem ispraćaju Vjenceslava Kapurala

  Poštovani članovi HDDU-a!
  U velikoj tuzi zbog odlaska našeg uglednog, poštovanog kolege i dragog prijatelja VJENCESLAVA KAPURALA , obavještavamo vas da će posljednji ispraćaj biti u četvrtak, 6. kolovoza 2020.g. u 14:00 sati na Krematoriju u Zagrebu.
  Hvala mu na svemu, počivao u miru Božjem.

  Tajništvo HDDU-a